Taška přes rameno S.T. Dupont Le Grand Atelier Cigar Blue 141352

Taška přes rameno S.T. Dupont Le Grand Atelier Cigar Blue 141352


-10% Sleva
1 296,00 €
1 440,00 €

Doprava zdarma
Dostupnost: Opět k dispozici za 2-6 týdnů

Množství


Taška přes rameno S.T. Dupont Le Grand Atelier Cigar Blue


Taška přes rameno S.T. Dupont Le Grand Atelier Cigar Crossbody Bag v modré barvě je stylovým doplňkem pro kuřáky doutníků. Tato malá taška přes rameno je vyrobena z telecí kůže s vyraženým krokodýlím vzorem a nabízí elegantní a praktické řešení pro přepravu doutníků a příslušenství. Taška je ideální pro přenášení pouzdra na 3 doutníky od společnosti S.T. Dupont spolu s příslušenstvím.
Uvnitř tašky jsou vyhrazené přihrádky určené pro zapalovač a řezačku doutníků, které zajišťují bezpečné a přehledné uložení všech věcí. Díky rozměrům 20 x 11,5 x 6,5 cm je taška kompaktní, ale zároveň dostatečně prostorná pro všechny nezbytné věci. Přední stranu tašky zdobí logo značky v podobě kovového emblému, který jí dodává další nádech luxusu a exkluzivity.

  • Design a materiály:

    • Telecí kůže s reliéfem krokodýla

    • Kompaktní velikost: 20 x 11,5 x 6,5 cm

    • Kovové logo značky na přední straně



  • Speciální vlastnosti:

    • Vyhrazené přihrádky na zapalovač a řezačku na doutníky

    • Ideální pro přepravu pouzdra na 3 doutníky a příslušenství

    • Elegantní a praktický design




S.T. Dupont je renomovaný francouzský výrobce luxusního zboží, který je známý svými vysoce kvalitními doplňky, jako jsou zapalovače, psací potřeby, kožené zboží a další. Od svého založení v roce 1872 je společnost symbolem výjimečného řemeslného zpracování a inovací. Společnost S.T. Dupont začínala jako výrobce koženého zboží a rychle se proslavila svými vynikajícími výrobky. Kožené zboží S.T. Dupont se vyznačuje vysokou kvalitou, nadčasovým designem a funkčností, díky čemuž je vyhledávaným luxusním zbožím po celém světě.


Model:
141352
Materiál:
Kůže
Délka:
200 mm
Height:
115
Hloubka:
65 mm
Barva:
Modrá
Značka:
S.T. Dupont
EAN kód:
3597390295705
 Hodnocení zákazníků a recenze
Doposud nikdo nezveřejnil recenzi