Zapalovač S.T. Dupont Defi Extreme Fluo Blue 021416

Zapalovač S.T. Dupont Defi Extreme Fluo Blue 021416


-10% Sleva
243,00 €
270,00 €

Doprava zdarma
Dostupnost: Opět k dispozici za 2-6 týdnů

Množství


Zapalovač S.T. Dupont Defi Extreme Fluo Blue


Zapalovač S.T. Dupont Defi Extreme v modré barvě Fluo Blue je novou variantou oblíbeného a známého zapalovače Defi od společnosti S.T. Dupont, který nyní obsahuje živé barevné akcenty. Zapalovač Defi je již léta velmi oblíbený mezi kuřáky doutníků a outdoorovými nadšenci. Vyniká mimořádně spolehlivým, silným a větru odolným plamenem, který svého majitele nikdy nezklame ani při velmi nízkých teplotách, což je častý problém jiných zapalovačů.
Matné černé tělo ze vstřikovaného kovu stylově doplňuje jasně modrý akcent. Výrazné modré tlačítko vytváří krásný a moderní kontrast k matnému tělu zapalovače. Velký a výrazný ukazatel stavu plynu je obzvláště praktický za každých okolností. Další zajímavostí je snadno použitelné nastavení intenzity plamene ve spodní části zapalovače. Je zde instalováno pohodlně ovladatelné kolečko, na rozdíl od jiných zapalovačů, které k nastavení obvykle vyžadují další nástroje, například šroubovák.
Zářivě červená ochranná krytka zabraňuje zaprášení nebo ušpinění zapalovače, takže zapalovač svému majiteli bude dlouho dělat radost. Tato ochranná krytka se automaticky otevře po stisknutí tlačítka a opět se automaticky zavře. Tlačítko je zdobeno výrazným podpisem Dupont, což ze zapalovače činí nezaměnitelný doplněk vysoké kvality.

Design a materiály:



  • Matně černé tělo ze vstřikovaného kovu s jasně modrým akcentem.

  • Velký ukazatel stavu plynu

  • Pohodlné nastavení intenzity plamene pomocí snadno ovladatelného kolečka

  • Jasně červené ochranné víčko pro ochranu před zapálením

  • Tlačítko s podpisem S.T. Dupont


Speciální vlastnosti:



  • Výjimečně spolehlivý, silný a větru odolný plamen

  • Ideální pro kuřáky doutníků a outdoorové nadšence


S.T. Dupont je renomovaná francouzská společnost známá od roku 1872 svým výjimečným řemeslným zpracováním a inovativním designem. Kromě zapalovačů vyrábí také vysoce kvalitní psací potřeby, kožené zboží a další luxusní doplňky. Kolekce Defi je speciálně navržena pro náročné uživatele, kteří si cení spolehlivosti a stylu. Zapalovače z této kolekce mají silný a větru odolný plamen, takže jsou ideální pro zapalování doutníků a spolehlivě fungují i v extrémních podmínkách.


Model:
021416
Typ plamene:
Tryskový plamen
Počet plamenů:
1
Palivo:
Benzín
Okénko pro hladinu plynu:
ano
Barva:
Černá, Modrá
Značka:
S.T. Dupont
EAN kód:
3597390299383
 Hodnocení zákazníků a recenze
Doposud nikdo nezveřejnil recenzi