Zapalovač S.T. Dupont Maxijet Fluo Blue 020171

Zapalovač S.T. Dupont Maxijet Fluo Blue 020171


-9% Sleva
212,00 €
235,00 €

Doprava zdarma
Dostupnost: Opět k dispozici za 2-6 týdnů

Množství


Zapalovač S.T. Dupont Maxijet Fluo Blue


Zapalovač S.T. Dupont Maxijet v barvě Fluo Blue je nový model francouzského výrobce luxusního zboží S.T. Dupont, který byl uveden na trh v roce 2024. S kolekcí Fluo se dům S.T. Dupont snaží vymezit na moderním na trhu a oslovit nejen klasické kuřáky doutníků. Zapalovač Maxijet z řady Fluo, inspirovaný novými trendy v módě a automobilovém průmyslu, zaujme elegantním matně černým tělem a jasně modrým knoflíkem jako akcentem. Menší protějšek Minijet Fluo má naopak modré tělo a matně černý knoflík.
Piezoelektrické zapalování je chráněno před znečištěním dvěma ochrannými krytkami, což ze zapalovače činí odolného společníka. Ochranné krytky se automaticky otevírají po stisknutí tlačítka. Dvě vodorovné linie na zapalovači slouží jako přívody vzduchu pro silný modrý tryskový plamen. Linie jsou uvnitř zapalovače zakryty kovovou mřížkou, která zabraňuje vniknutí žmolků nebo prachu. Zapalovač lze samozřejmě doplňovat, ale dodává se prázdný a plynová láhev není součástí dodávky. Na spodní straně zapalovače se nachází regulace plus-minus pro nastavení intenzity plamene.

  • Konstrukce a materiály:

    • Matně černé tělo se světle modrým tlačítkem

    • Piezoelektrické zapalování s ochrannými krytkami

    • Vodorovné přívody vzduchu s kovovým síťovým krytem

    • Regulace plus-minus pro nastavení intenzity plamene



  • Speciální vlastnosti:

    • Výkonný modrý plamen

    • Odolný společník díky ochranným mechanismům

    • Zapalovač se dodává prázdný; plynové láhve je třeba zakoupit zvlášť.




S.T. Dupont je renomovaný francouzský výrobce luxusního zboží, který je známý svými vysoce kvalitními doplňky, jako jsou zapalovače, psací potřeby, kožené zboží a další. Od svého založení v roce 1872 je společnost symbolem výjimečného řemeslného zpracování a inovací. Zapalovače S.T. Dupont Maxijet se vyznačují moderním designem, spolehlivostí a vysokou funkčností. Nabízejí silný tryskový plamen a jsou ideální pro každodenní použití i pro zvláštní příležitosti.


Model:
020171
Typ plamene:
Tryskový plamen
Počet plamenů:
1
Palivo:
Butan
Okénko pro hladinu plynu:
ano
Barva:
Modrá, Černá
Značka:
S.T. Dupont
EAN kód:
3597390299413
 Hodnocení zákazníků a recenze
Doposud nikdo nezveřejnil recenzi